Bi-Oil

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Bi-Oil

Запознайте се с Bi-Oil - марката, отговорна за създаването на легендарно масло за намаляване на белези, стрии и пигментни петна. Bi-Oil е лидер в тази област в много страни по света. Ефектът му е доказан в клинични проучвания и е носител на стотици награди за козметика. Продуктът е предпочитан от звезди, дерматолози и милиони доволни клиенти. Ще се присъедините ли към верните фенове на Bi-Oil?

Най-предпочитания продукт от марката

Дитер Байер стои зад създаването на популярното масло Bi-Oil, като представя продукта на южноафриканския пазар през 1987 г. като олио за суха кожа. Маслото за тяло в семпла опаковка се предлага от местните аптеки и дрогерии в продължение на години до началото на хилядолетието, когато Байер се пенсионира и оставя компанията си Union Swiss на братята Лешерт. Именно те откриват пълния потенциал на Bi-Oil, научават какви са клиентските отзивите за него и установяват, че много почитатели хвалят маслото за способността му да намалява белези, стрии и пигментни петна. Затова Лещерови поръчват собствено проучване, за да потвърдят тези резултати. Те променят опаковката на продукта, стартират маркетингова кампания и в рамките на 5 години Bi-Oil се превръща в продукт номер едно за белези и стрии в Южна Африка. Нищо не пречи на разширяването на глобалните пазари.

Bi-Oil за белези и стрии

През 2002 г. легендарното масло Bi-Oil се появява в САЩ, Обединеното кралство и други страни с голяма слава. Възторжените отзиви за продукта се разпространят светкавично и Bi-Oil се превръща във верен помощник на милиони жени, които имат проблеми с белези, стрии и прекомерна пигментация. Препоръчва се от дерматолози, печели безброй награди и до днес е най-продавания и популярен продукт за белези и стрии в много страни. Неговите резултати изненадват дори най-големите скептици. Bi-Oil намалява белезите, стриите и пигментните петна, перфектно хидратира кожата, изглажда косата и има много други ефекти.

Гел за суха кожа Bi-Oil

Дълги години маслото за белези и стрии е единственият продукт на марка Bi-Oil, а днес можете да намерите още един отличен продукт в гамата. Това е гел за суха кожа, който овлажнява и подхранва сухата кожа за дълго време. Съдържа легендарното масло Bi-Oil, но тук е в комбинация с подхранващо масло от карите. Ефектите му са страхотни, но можем само да гадаем дали ще достигне славата на по-стария си козметичен брат. Линията е поставена адски високо.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest