KENZO Parfum D´Ete Eau de Parfum за жени

          
В наличност   |  (ID: )
101,90 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
83,40 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Леката и освежаваща парфюмна вода Kenzo Parfum D' Ete ще ви позволи да вдъхнете свежа лятна утрин с нотка на роса върху красиво цвете. Този дамски аромат, издаден през 2002 г., се предлага в магически флакон с форма на листо, сякаш предназначен за крехка фея, носеща се в облак от хармония и невинност. Открийте уникалния флорален парфюм Kenzo Parfum D' Ete и се превърнете в тази фея поне за малко.

В началото на този букет ще бъдете завладени от радостната комбинация от дива момина сълза със свежи зелени тонове. След това те се сливат с прекрасно флорално сърце, където се срещат с цветовете на божур, зюмбюл и опияняващ жасмин. В края на композицията са добавени топли тонове сандалово дърво и бял мускус, които придават чувственост и лека елегантност.

Изпитайте изяществото и хармонията на деликатността с обаянието в тази магическа пролетна парфюмна вода Kenzo Parfum D'Ete. Със своята крехкост ще зарадва всяка жена, независимо от възрастта. Той е страхотен през пролетта и лятото, но също така можете да му се наслаждавате и в хладни дни, когато трябва да си спомните за слънчевите дни. Подарете си кътче от природата в най-фината й чистота и хармония, с парфюмна вода Parfum D' Ete.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.9

(7 мнения)

  • 90 % от клиентите го препоръчват
  • 7x мнения на клиенти

Оценки 7x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Свеж, нестандартен аромат. Дълготраен. Бих поръчала пак.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Хареса ми.... той е любимия ми

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Прекрасен!

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много съм доволна

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Оригинален парфюм, отлично качество и аромат

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ползвах този парфюм през 1995 г. Хубав е и сега, но ми се струва различен. Може наистина да е променен, а може за 24 години аз да съм се променила : )

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любим парфюм


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest