Jövan Musk Одеколони за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
14,20 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Престижната американска марка Jövan е създател на легендарния парфюм Musk, който се продава още от 1972 г. и е един от ТОП парфюмите в света. Дамски парфюм Jövan Musk е еротичен и съблазнителен аромат с нотки на мускус ( мускус - животинска жлеза, която съдържа натурални феромони). Мъжете също ще намерят нещо по вкуса им в гамата на марката - доза афродизиакален черен мускус ще ви предложи одеколон Jövan Musk Black For Men. "Бях любопитен, не очаквах нищо специално от него, но това е страхотно, еротично, чувствам се секси..., " казва наш клиент.

Jövan: Парфюми с нотка свобода

Марка Jövan е създадена в славната епоха на хипитата, чийто свободолюбив дух символизират. Парфюми Jövan предлагат и до днес приятни и ненатрапчиви композиции за жени и мъже на достъпни цени. Популярни са одеколоните и дезодорантите Jövan, които могат да се използват от пролетта до зимата, за дневни и вечерни поводи. Марка Jövan става известна и като официален спонсор на турнето на Rolling Stones, с което се създава традиция за свързване на света на парфюмите и музиката през 80-те години.

Популярни парфюми Jövan Musk

Препоръчаме ви да изберете Jövan Musk Oil, най- съблазнителния дамски парфюм от марката. Нещо повече, това е дълготраен аромат в мини опаковка, която можете да носите винаги със себе си. Превърнете се в загадъчна и страстна фатална жена с Jövan Musk! Можете да подарите на партньора си и одеколон с мускус и ананас Jövan Tropical Musk (2017) в атрактивен жълт флакон. Между другото, има и версия за дами, така че с вашия партньор можете да бъдете най-хармоничната двойка на плажа...Парфюми Jövan White Musk от 90-те години на миналия век също са все още търсени под формата на различни козметични продукти за жени и мъже. Всички те ще ви заредят с енергия и добавят нотка сексапил.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(3 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценки 3x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Мното хубав аромат. Класика.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много добър

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много добро описание на продукта.

  • Има изключителен аромат.
  • Няма недостатъци.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest