🎁 Подарък при покупка Marc Jacobs 

HUGO BOSS Boss Bottled Elixir Парфюм за мъже 50 ml

          
В наличност   |  (ID: 150174)
190,10 лв
Доставка:

Описание

BOSS Bottled на HUGO BOSS предлага огромен избор от парфюми и козметика, предназначена за успешни и амбициозни мъже, които преследват целите си. Всичко, което прави, прави с цел успех, а BOSS Bottled е създаден да го вдъхнови и мотивира за неговия успех.

Уверен и модерен, BOSS Bottled се превърна в незаменима класика. Той съчетава елегантност и стил за модерния мъж. Изпълнен със свежи и чувствени нотки, този аромат излъчва уникалност, изтънченост и радост от живота. Балансираната композиция се открива със свеж плодов аромат. В топлото, цветно-подправено сърце преобладава пеларгониумът, подправен с нотка карамфил. Основата е неповторимо мъжка, жизнена хармония от сандалово дърво, кедър и ветивер.

Завладяващата и непреходна тоалетна и парфюмна вода BOSS Bottled е подходящ подарък за всеки модерен мъж.

EDT BOSS Bottled Unlimited е с още по-ободряваща свежест, безкрайна енергия и мъжественост. Той ще ви даде енергия да постигнете успех отвъд границите на възможностите си.

BOSS Bottled Sport е спортното издание на тази серия. Ароматът му е енергичен и много опияняващ. BOSS Bottled Sport е идеален за мъже със състезателен дух, които не се страхуват от предизвикателствата.

С мъжки парфюм BOSS Bottled Night всяка жена ще бъде съблазнена. Създаден е за всички "господари на нощта" и със своя наситен пикантен аромат е гаранция за успех.

Разбира се, широката гама от аромати BOSS Bottled се допълва от душ гелове, афтършейв и друга мъжка козметика, така че можете да се наслаждавате на любимия си аромат по всяко време и навсякъде. Можете да наслоявате аромата, за да удължите неговата интензивност.

Бъдете успешен и изключителен мъж с BOSS Bottled всеки ден, независимо дали спортувате, имате работна среща или среща с приятели.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: