Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Епилатори

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Епилатори

Епилаторът е удобен уред за красота, който ефективно ще ви избави от окосмяването по цялото тяло в продължение на седмици. Използването на епилатор е един от начините за постигане и поддържане на гладка кожа без нежелано окосмяване. За разлика от други методи, епилирането премахва косъма от корена и осигурява дълготраен ефект.За разлика от депилатора, той премахва космите от корените. На пазара можете да намерите много различни епилатори, всеки от които е предназначен за определен тип кожа или определена зона на тялото. Обикновените епилатори се състоят от въртящи се дискове и пинсети, които отскубват косъма от самия му корен. Тези епилатори са подходящи за епилиране на подмишници, крака и ръце. Класическите епилатори са на сравнителни ниски цени и осигуряват гладка кожа в рамките на няколко седмици.

Изберете класически или IPL фотоепилатор?

По-евтиният класически епилатор премахва окосмяването от краката, подмишниците и интимните зони, но със слаба болка. Освен това IPL епилаторът с интензивна пулсираща светлина също може да се справи с окосмяването по лицето и работи безболезнено. Недостатъкът обаче е по-високата цена на закупуване и трудното отстраняване на космите при по-светлите типове. Въпреки това развитието все още върви напред, така че някои модели непрекъснато отчитат тена на кожата по време на работа и автоматично регулират интензитета на светлината за ефективна и безопасна работа.

Популярни марки епилатори

Braun, Philips и Remington са най-търсените марки епилатори на пазара. Епилаторът за лице Veet също е популярен. Дори по-евтините епилатори са оборудвани с технологии за намаляване на болката и други интересни функции. IPL епилаторите или т.н. фотоепилатори премахват окосмяването с интензивна пулсираща светлина, но ефективността зависи много от цвета на косъма и на кожата. При по-светли кожи и косми е възможно фотоепилаторите да са слабо ефективни. Голямо предимство при IPL епилаторите е, че кожата е гладка в продължение на седмици, а процедурата е изцяло безболезнена. Недостатък на този тип епилатори е по-високата цена. Наслаждавайте се на гладка кожа в продължение на седмици с висококачествен епилатор.

Доставка:
Сертификати: