Juicy Couture Viva la Juicy Gold Couture Eau de Parfum за жени

          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: )
71,40 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

През 2006 г. Juicy Couture, съвместно с парфюмериста Хари Фремонт (Harrym Fremontem), създават парфюм Juicy Couture, който толкова развълнува професионалните среди, че е обявен за най-добър дамски аромат за 2007 г. Изглежда като бижу, той е лек, свеж, но не е дързък, секси или натрапчив... Трябва да го изпробвате! В композицията на Juicy Couture ще ви впечатлят сладките акорди на тубероза и лилия, преплетени със съблазнителен карамел и френски десерт крем брюле. Популярен е и флорално-плодовият младежки аромат Viva La Juicy (2008 г.), който поставя началото на цяла серия.

Juicy Couture: Изящен и закачлив аромат

Американската марка Juicy Couture е създадена в Лос Анджелис едва през 1997 г., но бързо става популярна. Клиенти са ѝ предимно момичета и млади жени, които предпочитат цветни модни дрехи със забавни елементи, както и чанти, обувки и нестандартни аромати. Парфюми Juicy Couture са на пазара от 2007 г. - предлагат предимно дамски, но могат да се похвалят и с мъжки парфюм Dirty English (2008 г.). Поп легендата Мадона също е една от почитателките на марката.

С Juicy Couture животът веднага става по-цветен

Отличен избор за весели момичета е парфюм Juicy Couture Viva La Juicy Soirée, който ще ви отведе на диво парти с маски. Ще се насладите на райските плодове, изкусителни флорални елементи и мускус. Подходящ е за вечер или за лежерни дни, в които искате да оставите ежедневните проблеми зад гърба си. Романтиците ще харесат Couture Couture EDP (2009), целогодишен аромат с акорди на слива и жасмин. Флиртувайте, забавлявайте се, живейте пълноценно всеки ден с парфюми Juicy Couture!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest