Invisibobble Power Hair Ring Ластици за коса за жени

В наличност   |  (ID: )
4,50 лв
Доставка:

Описание

Немската марка Invisibobble предизвиква истинска революция в познатите методи за връзване на косата. Те предлагат спирала от еластична пластмаса, наподобяваща телефонен кабел. Еластичният ластик за коса Invisibobble запазва косата стегната през целия ден, а прическата е безупречна. С немска козметика Invisibobble никога повече няма да си помислите да се върнете към обикновените ластици. Независимо дали искате да експериментирате, мечтаете за романтична плитка или небрежен кок, този удобен помощник е винаги под ръка. Ластик Invisibobble не уврежда структурата на косъма. Гениално и същевременно толкова лесно решение, което прилича на парче телефонен кабел и се предлага в много цветове, които може да бъде чудесно допълнение към стила на облеклото ви.

Invisibobble: Революционни ластици за коса

Те са идея на студентката Софи, спираловидните пластмасови ластици за коса Invisibobble предизвикват малка революция на пазара в периода 2012-2013 г. В сравнение със стандартните ластици те предлагат елегантен дизайн, безброй цветови варианти и уникална технология, която задържа косата и не се получават паднали кичури. Те са антиалергични и определено могат да се похвалят, че са любими на жени от всички поколения, с различни типове коса. Ще ги оцените най-вече когато спортувате. Те са подходящи и за малки госпожици, които имат тънка и много мека коса.

Какви са клиентските отзиви?

"Удобни, цветни, не ме скубят и косата не губи формата си." "Страхотно, косата не се къдри, не се заплита и запазва желаната форма." "Вече не си купувам други. " "Мога да имам конска опашка цял ден, без да ме боли глава." "Абсолютно невероятно! Косата се запазва в перфектна форма. Изхвърлих всички други ластици, дъщеря ми също ги предпочита. Препоръчвам." "Те са най-добрите!" Убедихте ли се в ефективността на удобните ластици за коса Invisibobble? Няма нищо по-лесно от това да ги поръчате тук.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest