Guerlain Habit Rouge Eau de Toilette за мъже

В наличност   |  (ID: )
128,10 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Една от най-известните парфюмерийни къщи в света е във Франция и работи повече от 200 години. Това е марка Guerlain, която изгражда успешния си бизнес на базата на страстта, любовта към красотата и много ценните съставки, които използва за направата на нейните парфюми и козметика. Историята на Guerlain започва през 1828 г. с Пиер-Франсоа Паскал Герлен. Отваря собствен магазин за парфюми и козметика в Париж и продуктите му бързо се възприемат не само от френските благородници, но и от кралските дворове в Европа. Герлен увенчава успеха си през 1853 г., когато създава Eau de Cologne Imperiale за бъдещата френска императрица Евгения по случай сватбата ѝ с император Наполеон III. Императрицата веднага се влюбва в цитрусовия аромат и присъжда на Guerlain титлата официален кралски доставчик на парфюми.

Легендарни парфюми Guerlain

Парфюми Guerlain със сигурност нямат нужда от представяне. Те са предшествани от дългогодишни традиции и парфюми, които са толкова известни, че буквално са написали историята на парфюмите. Много от тях са създадени преди десетилетия и все още се смятат за най-добрите парфюми на всички времена. Едни от тях са ориенталските Shalimar и Samsara, шипрово-плодовия Mitsouko, свежата Aqua Allegoria или легендарния аромат Vetiver с дървесни нотки. Guerlain намира вдъхновение за своите парфюми в романтични истории, литературни класики и пътувания до далечни страни. В портфолито на марката ще откриете първокласни парфюми за жени и мъже. .

Луксозна must-have козметика

От самото си създаване Guerlain се е посветила и на създаването на козметика, която да разкрива естествената красота на всяка жена. Козметика Guerlain съчетава дългогодишна традиция, уникално ноу-хау, модерни технологии и ценни съставки. Резултатът е легендарните колекции Météorites, Terracotta, Orchidée Impériale, Abeille Royale и други популярни продукти, без които милиони жени вече не могат да си представят ежедневния си ритуал за красота. Не пропускайте луксозната козметика на Guerlain!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest