Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Кремове за бюст

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Кремове за бюст

Деколтето е изложено през цялата година на показ, особено през летните дни и се нуждае от постоянна грижа с помощта на специализирана козметика. Специалните кремове за бюст са предназначени за хидратиране, стягане и опъване на кожата на гърдите и деколтето. Те могат да се използват и след слънчеви бани, диети за отслабване, бременност и кърмене. Качествените кремове за бюст ще помогнат за възстановяне еластичността на кожата в тази област. Благодарение на ефективните съставки, които проникват и действат в дълбочина, бюста става по-стегнат и повдигнат, а кожата видимо изгладена и стегната.

Съвети за чешки кремове за бюст

Един чудесен продукт е Dermacol Enja Push Up Firming Cream - достъпен чешки крем за бюст със стимулиращ ефект, който създава ефект на невидим сутиен. Той съдържа комплекс от естествени съставки, които възстановяват еластичността на кожата на гърдите и деколтето като предотвратяват по-нататъшното ѝ увисване. Нанася се само веднъж дневно с масажиращи движения, но редовната му употреба е от съществено значение. Крем за тяло Dermacol Push Up също е популярен и се нанася от долната част на гърдите през деколтето до шията.

Опитайте и гелове и серуми за бюст

Освен кремове на пазара се предлагат и гелове и серуми за бюст. Опитайте например гела за повдигане на бюста Bust Beauty Extra Lift на Clarins или серума Super Bust Tense-In-Serum на Biotherm за по-пълно деколте. Ще се радвате на техния бърз и видим ефект. Използвайте кремове за бюст ако желаете красив и добре оформен бюст. Бюстът може да загуби еластичността и формата си с годините, по време на бременност и кърмене. След редовна и продължителна употреба на качествен крем за бюст се наблюдава видимо стягане и повдигане на бюста с дълготраен ефект.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest