Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Клипсове за биберони

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Клипсове за биберони

Когато едно малко бебе реши да бъде модна икона, няма какво да се каже - това е просто сладко! А какво задължително върви с всеки модерен тоалет? Модни аксесоари, разбира се! Дори за бибероните има широка гама от страхотни и стилни аксесоари. Един от най-желаните артикули е лента за залъгалка с клипс, благодарение на която биберона-залъгалка на вашето бебе ще бъде винаги под ръка.

Открийте практични клипсове за биберони, залъгалки, гризалки и други играчки.

Верижките за биберони са много практични, защото клипсът лесно ги прикрепя към дрехите, одеялото или количката. Те са идеални за биберони-залъгалки, но също и за играчки за никнене на зъбки, по-известни като гризалки и други играчки. Те имат модерен дизайн, не съдържат бисфенол А (BPA) и можете безопасно да ги използвате при бебета и новородени. С декоративния клипс за биберон можете да превърнете всеки обикновен биберон в моден аксесоар. А ако се чудите какъв малък подарък да направите на бебето на ваш приятел, вече знаете какво.

Или направо изберете луксозен подаръчен комплект за бебета за подарък

Предлагат се страхотни подаръчни комплекти, в които например освен лента за биберон с клипс има и бебешки шишета, динамични биберони и залъгалка-биберон. Силиконовите динамични биберони и залъгалки ще зарадват всяко модерно семейство, тъй като не пречат на сукателния рефлекс, естественото развитие на речта и захапката на бебето. Те са изработени без бисфенол А (BPA) и са устойчиви на многократна стерилизация. Потребителско проучване, проведено сред група от 700 майки на деца на възраст от 0 до 24 месеца, потвърждава тяхната популярност. Ще се убедите, че динамичните биберони ще спечелят и при вас. Но не забравяйте да ги обезопасите с внимателно подбран клипс за биберон.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest