Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Калъфи за биберони

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Калъфи за биберони

Бибероните-залъгалки са от съществено значение за много бебета, за да се успокоят и да заспят по-бързо, но тяхното изгубване или замърсяване може да бъде голям проблем за родителите. Ето защо калъфът за биберон е чудесно решение. Той ще ви позволи винаги да държите скъпоценния си биберон под ръка, готов за своите вълшебни задачи!

Удобен помощник и моден аксесоар за бебето

Съвременните калъфи за биберони имат удобни дръжки, които ви позволяват да ги прикрепите към количката, столчето за кола или колана на панталона. Преди всичко те поддържат добрата хигиена на биберона, което е много важно за бебетата. Калъфът от нашата гама е изработен от безопасни материали и не съдържа BPA(бисфенол А), така че родителите не трябва да се притесняват за здравето на своето бебе. Освен това е лесен за почистване, а това е двойно по-желано от родителите с малки деца. Нещо повече, той е подходящ за новородени. Така че един хубав калъф за биберон може да се превърне в подарък за бебето, което отивате да посетите за първи път.

Правилната поддръжка на калъфа за биберон е важна

Практичният калъф за биберон е символ на любовта и защитата, които винаги искате да осигурите на бебето си. Не забравяйте да се сдобиете с такъв за спокойствие, когато използвате биберони всеки ден. Не забравяйте обаче, че калъфът за биберон не е подходящ за поставяне в съдомиялна машина или стерилизатор, нито за изваряване. Просто той се нуждае от нежно измиване, за да може да служи дълго и надеждно във вашето семейство.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest