Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Играчки

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Играчки

Помогнете на детето си в опознаването на света, новите думи и предмети! Правилната играчка ще се превърне в незаменим приятел или инструмент за всяко бебе или малко дете. Възползвайте се от нашите предложения за креативни играчки за развитие на сетивата и забавление за най-малките.

Бебешки играчки за всяка ситуация - от креватчето до столчето за кола

За правилното развитие на визуалните и тактилни стимули за всяко новородено се използва плюшена играчка, изработена от приятен и мек материал. Същото правят и веселите дрънкалки с техните безопасни, нежно заоблени форми. Вашето дете ще хареса и меката пееща книжка, пълна с цветни илюстрации, подходяща и за времето за къпане. По време на път то ще се забавлява с мултисензорните висящи играчки, предназначени за детско легло, детска количка, кошарка, люлка и столче за кола. Не бива да се пренебрегват детските сензорни топки, блокчетата за игра, гризалките за зъби и креативните играчки за вода. Популярно е и контрастното висящо огледало, обогатено с интерактивни елементи, които стимулират развитието на слуховата, зрителната и двигателната координация на децата. Просто го прикрепете към детското легло и се наслаждавайте на това, че бебето ви ще се чувства добре дълго време.

Играчките на 21-ви век и луксозен подарък за бебето - сензорно одеяло за игра

Ако искате да поднесете нещо луксозно на семейство с новородено бебе, изберете сензорно одеяло за игра, предназначено най-вече за новородени и малки бебета. Благодарение на него бебето ще учи и открива нови неща всеки ден. Тази модерна играчка мотивира да се протяга и да хваща висящи играчки като помага за подобряване на зрението, слуха, тактилните и двигателните умения. Обикновено одеялото позволява да се закачат и други играчки, така че то ще забавлява бебето ви дълго време и ще го съпътства през първите няколко години от живота му.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest