Парфюмни кремове

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Парфюмни кремове

Създайте около себе си аура от омагьосващо ухание с парфюмен крем! Парфюмният крем, твърдия и/или гелообразния парфюм са алтернатива на класическите парфюми. Той със сигурност ще ви спечели с широката си гама от ароматни смеси, както и с находчивата си опаковка. Парфюмните кремове намират място дори в най-малките дамски чанти.

Парфюмен крем като ароматен аксесоар

Парфюмният крем ви е винаги под ръка и може да бъде нанесен върху кожата във всеки един момент. За максимална интензивност на аромата нанесете парфюмния крем върху т.нар. пулсови точки - китките, слепоочията, деколтето, лакътните и коленните ямки...

Опитайте парфюмните кремове на L'Occitane

Перфюмните кремове се произвеждат от естествени восъци, обогатени с ароматни масла. Например едни от най-известните парфюмни кремове се произвеждат от френската марка L'Occitane, която е известна и с висококачествената козметиката за лице и тяло, която се произвежда от естествени съставки и не се тества върху животни. Открийте парфюма, който подчертава вашата индивидуалност - независимо дали е под формата на тоалетна вода, парфюмна вода или парфюмен крем. Със сигурност ще зарадвате любимите си хора с малък ароматен подарък. Обвийте тялото си със стахотно ухание благодарение на висококачествен парфюмен крем. Парфюмните кремове са алтернатива на парфюмите и обгръщат тялото с очарователен аромат.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest