Настройки за филтриране

Тестери на парфюми

Тестерите на парфюми имат идентичен състав и аромат като стандартните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са:

 

Цена

По-ниска и винаги по-изгодна за клиента

Аромат

Ароматът е абсолютно същия като при стандартното издание.

Опаковка

Повечето тестери се опаковат в картонени транспортни опаковки без цветни шарки(в някои случаи могат да бъдат без никаква опаковка). По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка и в някои случаи липса на капачка.

Флакон 

Почти винаги е един и същ със стандартното издание на парфюма. Понякога може да се различава например с това, че му липсва капачка.

Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.


Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Тестери на парфюми

Какво е парфюмен тестер?

Често чувате термина "тестер на парфюм" или "парфюмен тестер" и се чудите какво всъщност е това? Тестерите са парфюми имат абсолютно същия състав с този на стандартната версия на парфюма. Единствената разлика, че те се предлагат в картонени безцветни кутии като в доста случаи въобще липсва опаковка. Тестерите могат също и да нямат капачка. Всичко това прави тестерите изключително изгоден вариант да закупите марков оригинален парфюм на доста по-ниска цена от тази, на която се предлага стандартната версия. Тестерите на парфюми са създадени, за да могат клиентите да изпробват различни аромати във физическите магазини и парфюмерии, да се запознаят с аромат, който не са пробвали досега и разбира се да го закупят на доста по-ниска цена. В много физически магазини за козметика и парфюми те дори са поставени пред всеки парфюм и можете да напръскате малко количество върху китката си, за да усетите аромата. Разгледайте категорията Тестери на парфюми и изберете новия си парфюмен тестер, с който да омаете околните.

Тестери на мъжки парфюми

Свършил ви е парфюмът и искате да опитате нещо ново, но не сте сигурни кой да изберете и дали ще ви хареса? Ето, че сте на правилното място - разгледайте нашата специална категория с парфюмни тестери и изберете аромата, който ви е направил впечатление, но в тестер вариант - на по-ниска цена, за да можете първо да го изпробвате, преди да го закупите в нормалния му вид. При нас ще откриете тестери на парфюми за мъже на най-добри цени от известни марки като Amouage, Abercrombie & Fitch, Bvlgari, Philipp Plein, Acqua di Parma, Versace, GUESS, Dolce & Gabbana и много други. Не губете време и пазарувайте тестери изгодно сега!

Тестери на дамски парфюми

Използвате ли парфюм всеки ден и колко често си купуват нов парфюм? Обмисляли ли сте някога да замените стандартната версия на любимия си парфюм с тестер? Направете го още днес и спестете пари! В нашия онлайн магазин освен тестери на парфюми за жени ще откриете и тестери на козметика за лице. Тестерите на дамски парфюми са също толкова красиви и ще изглеждат чудесно на нощното ви шкафче до козметиката за лице. Разгледайте категорията с тестери на парфюми и добавете любимия си тестер в кошницата за пазаруване - ще се убедите, че си заслужава, и ще ви останат дори и пари, за да си купите любимото червило или палитра сенки за очи, които отдавна искате да имате.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest