Eau Légére

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Eau Légére

Ароматната смес Eau Légère изразява деликатния женски чар. Eau Légère, или просто думата Légère в името на парфюм обикновено се отнася до олекотена версия на оригиналния аромат (например Carolina Herrera Good Girl Légère Eau de Parfum). Eau Légère е по-малко концентрирана парфюмна смес, която може да бъде и малко по-различно формулирана, за да придаде по-мек и свеж ефект.

Кога да използвате Eau Légère

Особено ще оцените лекия аромат на Eau Légère в горещите летни дни, в офиса и в обществения транспорт когато може да замени стандартния ви парфюм или тоалетна вода. Eau Légère ще бъде полезен и в ежедневието ако предпочитате по-леки и нискоинтензивни аромати. Благодарение на леката си формула, той може да се нанася многократно през деня върху цялото тяло без околните да страдат от прекалено силен аромат.

4 предложения за Eau Légère аромати

Например Bottega Veneta Eau Légère (2013 г.), за който творческият директор на Bottega Veneta Томас Майер казва: "Исках нещо напълно ново - аромат, който съчетава чувствеността на оригиналната композиция на Bottega Veneta с чистотата и свежестта на водата." Друго редложение може да бъде Paco Rabanne Olympéa Aqua Légère (2018 г.) - аромат на солена ванилия за съвременната богиня. С него ще се гмурнете като водна нимфа в басейн, пълен със свежест... За трето предложение ви препоръчваме омагьосващия аромат на Elizabeth Arden Untold Eau Légère(2014 г.). Всички горепосочени аромати са за жени, но има и освежаващи Eau Légère аромати, създадени и за мъже - например s.Oliver Black Label Men (2020 г.) Eau Légère са подходящи за ползване през лятото или в ежедневието, ако не искате да се лишавате от любимият си аромат, а неговата стандартна версия е трърде интензивна.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest