Щипки за коса

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Щипки за коса

Не знаете как да се справите с вечно непокорната коса? Желаете ли ефектна прическа, която да запазва формата си от сутрин до вечер? Един от начините за постигане на това е използването на практични шноли и щипки за коса. Има много варианти - шнолата може да държи традиционна опашка вместо ластик, но може да се използва и за създаване на мечтани кокове и на пръв поглед сложни плетени прически. Когато свикнете с употребата на този удобен инструмент, въображението ви може да се издигне до безкрайни висоти...

Коя шнола за коса да избера?

Заменете традиционните ластици за коса с практични шноли за коса! Предлагат се в много форми, размери, цветове и дизайни. От вас зависи дали ще изберете нежна щипка за коса, подходяща за училище и офиса или по-дръзка на външен вид шнола за коса, която веднага ще ви направи център на внимание. Благодарение на различните дизайни, в които се предлагат, можете лесно да съчетаете шнолата за коса с текущото си облекло.

Щипка за коса за бърза и лесна прическа

Изпробвайте мини, миди и макси патентованите щипки за коса на марката Linziclip, чиито скрити зъбци и форма прихващат здраво прическата ви и без да се изплъзват я заддържат през целия ден. Шнола за коса Linziclip е лесна за използване. Първо срешете косата си, след това я накъдрете или я оформете в желаната прическа. След това хванете щипката за коса с другата си ръка, отворете я и закрепете косата си в желаната позиция. Това е всичко - дори малки момиченца или бащи и дядовци могат да се справят с това. Всички ще се възхищават на вашите удивителни творения с косата. Мечтаете ли за перфектна прическа през целия ден? С голямото разнообразие щипки за коса, оформянето на красива прическа ще бъде лесно като детска игра. Можете да избирате между различни форми, размери, цветове и дизайн. Само от вас зависи дали ще предпочетете шнола за коса, която да остане незабележима или такава, която да бъде допълнителен аксесоар към олеклото и цялостната ви визия.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest