Черен петък 2024

Тази година намаленията на парфюми и козметика на Parfimo.bg за шопинг кампания Черен петък ще бъдат по-добри от всякога! Изключително ниски цени и огромни отстъпки на любими парфюми и козметика и специални оферти за това шопинг събитие. Възползвайте се и закупете супер изгодно оригинален парфюм, маркова козметика или коледни подаръци с огромни отстъпки и намаления. Насладете се на най-популярния ден за пазаруване през годината- Black Friday!

 

Кога е Черен петък 2024? 

Тази година Черен петък 2024 ще се състои на 29 ноември 2024 г. Датата на кампанията се променя всяка година. Традиционно се организира в първия петък след Деня на благодарността в САЩ, което означава в периода между 23 и 29 ноември.

Черен петък 2024

Огромни намаления по време на Черен петък 2024

Black Friday е ежегодно събитие за пазаруване в Съединените щати, което през последните години навлезе в други страни, включително и България. Американците го смятат за начало на предколедното пазаруване и не се колебаят да чакат часове на дълги опашки, за да закупят стоки с огромни отстъпки. Черен петък е уникална шопинг кампания, на която търговците правят огромни отстъпки и супер разпродажби. Това е най-натовареният ден за пазаруване през годината. Той няма фиксирана дата, винаги се организира в първия петък след Деня на благодарността и тази година пада на 29 ноември.

Най-големите отстъпки, които някога сте виждали

Всички с нетърпение очакват старта на шопинг треската наречена Черен петък. Ако имате нужда от нов парфюм или просто желаете да закупите изгодно подаръците за Коледа за вашите близки, супер офертите на Черен петък са точно затова. Възползвайте се от огромните намаления на този ден и пазарувайте супер изгодно! Тази година за Черен петък 2024 за нашите клиенти сме подготвили огромни намаления до -80% на избрани парфюми и козметика и още по-неустоими оферти, които не са за изпускане. Времето и количествата са ограничени! Побързайте и бъдете един от първите в деня на Черен петък, защото на този ден търсенето е огромно и някои продукти се изчерпват за минути. 

Историята на Черен петък

На първият петък след Деня на благодарността се дава началото на коледното пазаруване в САЩ още от средата на миналия век. Името Черен петък обаче се разпространява широко едва 30 години по-късно. Прилагателното „черен“ винаги е имало доста отрицателно значение и е било свързано с различни бедствия или икономически сътресения като значителния спад в цената на златото през 19 век и срива на Нюйоркската фондова борса през 1929 г. Някои твърдят, че името Black friday започва да се използва от полицията във Филаделфия. Полицаите са нарекли този ден "черен петък" заради натоварения трафик около местните универсални магазини през този ден за трескаво пазаруване.

Друга интерпретация за произхода на името на Черен петък е свързана с използването на червено и черно мастило в книжата и записките на търговците. Много от тях търгуват на загуба през по-голямата част от годината и започват да генерират печалба само на Черен петък. Така те преминават от червени числа към черни в техните дневници.

Черен петък

Черен петък в България

Кампанията Черен петък започва да се организира у нас много години по-късно. Постепенно обаче шопинг треската Черен петък започва да става все по-популярна и в България. Някои търговци правят намаления само за деня Черен петък или уикенда след него, докато други предлагат отстъпки цяла седмица или месец около тази дата. Ако имате нужда от нов телевизор, лаптоп, парфюм или телефон, супер офертите на Черен петък са най-изгодния момент да закупите това, от което имате нужда и то на много по-ниска цена! Ние сме подготвили специална промоция Черен петък с избрани парфюми и козметика с цени намалени до минимум! Възползвайте се от неустоимите Черен петък оферти и спестете пари!

На Parfimo.bg освен целогодишните специални предложения и промоции, на този ден ще откриете и невероятни Черен петък супер оферти с огромни отстъпки и намаления. На този ден ние предлагаме цени, които ще ви спрат дъха! Не пропускайте мега шопинг събитие Черен петък 2024 с огромни намаления на оригинални парфюми и маркова козметика на Parfimo.bg.

Доставка:
Сертификати: