Как да поръчам?

Изберете най-удобния и лесен начин за Вас, за да поръчате продукти от нашия онлайн магазин:

      

       1. Директна поръчка чрез сайта Parfimo.bg

Ако вече сте разгледали и избрали търсения от Вас продукт и сте го добавили в кошницата, Вие можете да финализирате поръчката си като попълните в празните полета Вашите данни за доставка и да ни я изпратите. Веднага като я получим и разгледаме, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърди поръчката и да Ви уведоми за срока на доставка. Преди изпращане с куриер към Вас, ще Ви се обадим отново за потвърждение на адреса на доставка и изпращаме с експресна поръчка- на следващия ден е на посочения от Вас адрес.

 

       

       2. Поръчка чрез бутона "Поръчай с 1 клик"

Това е специално създаден от нас бутон за бърза поръчка, който услеснява потребителите и спестява време и усилия. След избирането на този бутон (намира се срещу всеки продукт) е нужно само да въведете своя телефонен номер и наш оператор ще се свърже с Вас в най-кратък срок (обикновено до 5-10 минути през работно време: пон-пет 8-17ч.) и ще приеме Вашата поръчка или просто ще отговори на въпросите, които имате. Това е начина да направите поръчка бързо и лесно, без регистрация и без въвеждане на данни.

 

 

       3. Поръчка чрез чат на живо с оператор 

Ако имате нужда от повече информация за даден продукт, желаете да се консултирате със специалист в сферата на парфюмерията и козметиката или имате въпрос, можете да пишете на нашите консултанти на живо в онлайн чата на нашия сайт, които ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще приемат Вашата поръчка, спестявайки Ви време и усилия.

 

       

       4. Поръчка по телефона 

Ако имате нужда от професионална консултация, относно търсения от Вас продукт или желаете да направите поръчка по телефона, можете да се свържете с нашите обучени консултанти на телефон       0876 10 12 13 , които ще Ви консултират професионално и ще приемат Вашата поръчка по телефона, отговаряйки на всички Ваши въпроси.

 

       

       5. Поръчка чрез Viber

Вече можете да направите и своята поръчка чрез социалната мрежа и на Viber- бързо, лесно и навсякъде, където и да сте. Можете да го направите по следните два начина:

- добавете нашия телефонен номер 0876 10 12 13 към контактите си и ни пишете директно през чата на Viber- задайте Вашите въпроси или направете поръчка през Viber, като наш консултант ще Ви отговори на всички запитвания в най-кратък срок и ще приеме поръчката Ви.

- последвайте ни в нашия фирмен публичен Viber акаунт и получавайте преди останалите- промоции, намаления, информация и ревюта на нови продукти, игри с награди и още много изненади, които организираме за Вас. Последвайте ни от този линк: http://chats.viber.com/parfimo

 

       

        6. Поръчка чрез Facebook

Друг също изключително лесен и удобен метод да направите поръчка или да зададете свой въпрос е чрез социалната мрежа на Facebook. Ако все още не сте го направили- последвайте ни и във Фейсбук, като харесате нашата фен страница: https://www.facebook.com/parfimo.bg/ и ще бъдете винаги в крак с нашите промоции, новости в парфюмерията и козметиката, игри с награди, намаления и разпродажби и много други изненади за Вас. 

 

         7. Поръчка чрез електронна поща (email)

Можете да изпратите избраните от Вас продукти на електронната ни поща info@parfimo.bg и ние ще направим поръчката вместо Вас. Можете също да зададете Вашите въпроси и запитвания по електронната ни поща и веднага след като наш оператор обработи заявката Ви, ние ще се свържем с Вас.   

Независимо кой начин ще изберете, наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката Ви и тогава я изпращаме към нашите складове в Чехия за подготовка и изпращане към България. След като получим продуктите Ви в нашия офис, ще Ви се обадим отново за потвърждение на адреса на доставка и на следващия ден поръчката Ви ще бъде при Вас. 

 

Ние се стремим към пълна клиентска удовлетвореност, защото държим на Вас! Благодарим Ви за доверието!

 

 

 

 

      

Марки парфюми и козметика
 
 

Телефон за поръчки и въпроси :

  0876 10 12 13

 (цена на разговор-според тарифния план)


Само ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ с доказан произход

 Над 438 000 МАРКОВИ артикула в наличност

ЕКСПРЕСНА доставка до всяка точка

 ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА!

ЗАПЛАЩАТЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ на поръчката

 ПОДАРЪК към всяка Ваша покупка