Защо Parfimo.bg

Кои сме ние?

Parfimo.bg е представител за България на най-голямата международна парфюмерийна верига за онлайн продажба и търговец на едро на оригинални маркови парфюми и козметика в Централна Европа- El nino parfum, s.r.o.

Фирмата е основана преди 14 години в Нова Пака, Чехия. Отначало започва като малък дистрибутор на парфюми и козметика, но нестихващото желание за развитие, качеството на предлаганите продукти и високите стандарти на обслужване, превръщат компанията в лидер в парфюмерийната и козметична индустрия. В момента компанията има офиси и онлайн магазини в седем европейски страни, а офисът ни в България покрива пазарите на Гърция, Румъния и България. Фирмата продължава да се развива и разширява своята дейност и на други пазари – новооткритите офиси в САЩ и Украйна са доказателство за това. Фирмата стъпи успешно на американския пазар с качеството на продуктите, които предлага, доброто обслужване и ниските си конкурентни цени.

Подарък към всяка направена поръчка

Подарък мостра на парфюм към всяка поръчка

За нашите клиенти винаги има подарък - към всяка направена поръчка получавате мостра на парфюм безплатно. Ако желаете да изпробвате нов аромат, чиято реклама сте видяли току що по телевизията- мострите на парфюми са точно за това. Понеже разполагаме с огромнен асортимент от продукти, ние постоянно сменяме изпращаните от нас мостри, за да можете да се докоснете до повече приказни аромати и да направите своя правилен избор. По този начин никога не знаете какъв неустоим аромат Ви очаква и тръпката е неустоима. С всяка поръчка получавате мостра на нов аромат- всеки път различен и нов за сетивата Ви. *Подаръците могат да бъдат различни, в зависимост от текущите промоции на магазина*.

Над 438 000 оригинални продукта в 150 категории

Над 438 000 оригинални продукта в 150 категории

Има хиляди прелестни аромати в Природата, които парфюмеристите се опитват да пресъздадат в парфюмите. Те са толкова много и различни, колкото са различни и хората по между си- всеки с определена индивидуалност и характеристики. Всеки човек има подходящ за него аромат, който стои в някой красив флакон и чака да бъде открит. За да го откриете сред хилядите продукти, които предлагаме в нашия онлайн магазин, ние сме категоризирали нашия огромен асортимент в различни продуктови категории. Предлагаме Ви 438 000 оригинални продукта в повече от 150 продуктови категории. Тук ще намерите марки както от ниския и среден ценови клас, а така също и от най-скъпите бутикови или колекционерски издания на нишови парфюми, които се продават само в реномирани бутици и луксозни парфюмерии. Всеки може да открие подходящия аромат за себе си, сред хилядите изкусителни предложения, които Ви предлагаме. Постоянно разширяваме асортимента си, за да успеем да удовлетворим желанията и на най-взискателните ни клиенти и да сме първите, които ще Ви предложат нови парфюмни издания и аромати и то на конкурентно ниски цени и с гарантиран произход.

100% от продуктите ни са налични

100% от продуктите ни са налични

Всички продукти от нашия онлайн магазин са налични в нашите складове в Чехия и са готови за изпращане към крайния клиент. Компанията разполага със модерни климатизирани складове с обща площ над 10 000 м2, които поддържат оптимални условия за съхранение на продуктите в тях. Складовите помещения са оборудвани с роботизирани автоматични системи, които гарантират бързата подготовка и изпращане на поръчания от Вас продукт. Единственото, което трябва да направите е да натиснете бутона "В КОШНИЦАТА", който се намира срещу всеки продукт или да използвате бутона "Поръчай с 1 клик" и нашите колеги ще опаковат и изпратят желания от Вас продукт до всяка точка на страната експресно за Вас.

Гаранция за оригиналност на всички продукти

Гаранция за оригиналност на всички продукти

Случвало ли Ви се е да поръчате парфюм по интернет и да получите фалшификат или копие, което няма нищо общо с оригинала? Това сигурно се е случвало на много от Вас, тъй като на българския пазар има доста фирми, които предлагат некачествени парфюми, за наше огромно съжаление. Това при нас няма как да се случи, тъй като ние закупуваме нашите продукти ДИРЕКТНО от производители и парфюмерийни къщи, а не от други търговци и ГАРАНТИРАМЕ за автентичността и произхода на 100% на всеки един продукт от нашата онлайн парфюмерия. Изпращаме само оригинална стока с най-високо качество! Ако желаете да получите оригинален продукт и то на изключително добра цена и да нямате никакви съмнения, относно качеството му, тогава онлайн парфюмерия Parfimo.bg е Вашия правилен избор!

Марки парфюми и козметика
   
   

  Телефон за поръчки и въпроси :

    0876 10 12 13

   (цена на разговор-според тарифния план)


  Само ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ с доказан произход

   Над 438 000 МАРКОВИ артикула в наличност

  ЕКСПРЕСНА доставка до всяка точка

   ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА!

  ЗАПЛАЩАТЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ на поръчката

   ПОДАРЪК към всяка Ваша покупка