Защо Parfimo.bg

Кои сме ние?

Parfimo.bg е клон на най-голямата фирма за онлайн продажба и търговец на едро на оригинални маркови парфюми и козметика в Централна Европа- El nino parfum, s.r.o.

Фирмата е основана преди 14 години в Нова Пака, Чехия. Отначало започва като малък дистрибутор на парфюми и козметика, но нестихващото желание за развитие и растеж превръща компанията в лидер в парфюмерийната и козметична индустрия. В момента има офиси и онлайн магазини в седем европейски страни, а офисът ни в България покрива пазарите на Гърция, Румъния и България. Фирмата продължава да развива своята експанзивна стратегия и на други пазари – новооткритите офиси в Америка и Украйна са доказателство за това. Фирмата стъпи успешно на американския пазар с качеството на продуктите, които предлага, доброто обслужване и ниските си конкурентни цени.

Мостри към всяка поръчка

Vzorek vůně v každém balíčku

За нашите клиенти винаги има подарък - към всяка направена поръчка получавате мостра на парфюм безплатно. Ако желаете да изпробвате нов аромат, чиято реклама сте видяли току що по телевизията- мострите на парфюми са точно за това. Понеже разполагаме с огромнен асортимент от продукти, ние постоянно сменяме изпращаните от нас мостри, за да можете да се докоснете до повече приказни аромати и да направите своя правилен избор. По този начин никога не знаете какъв неустоим аромат Ви очаква и тръпката е неустоима. С всяка поръчка получавате мостра на нов аромат- всеки път различен и нов за сетивата Ви.

438 000 продукта в 1500 категории

322 000 parfémů v 1500 kategoriích

Има хиляди прелестни аромати в Природата, които парфюмеристите се опитват да пресъздадат в парфюмите. Те са толкова много и различни, колкото са различни и хората по между си- всеки с определена индивидуалност и характеристики. Всеки човек има подходящ за него аромат, който стои в някой красив флакон и чака да бъде открит. За да го откриете сред хилядите продукти, които предлагаме в нашия онлайн магазин, ние сме категоризирали нашия огромен асортимент в различни продуктови категории. Предлагаме Ви 438 000 оригинални продукта в повече от 150 продуктови категории. Тук ще намерите марки както от ниския и среден ценови клас, така също и най-скъпите бутикови или колекционерски издания на нишови парфюми, които се продават само в реномирани бутици и луксозни парфюмерии. Всеки може да открие подходящия аромат за себе си, сред хилядите изкусителни предложения, които Ви предлагаме.

100% от продуктите ни в наличност

100% sortimentu našeho obchodu skladem

Всички продукти от нашия онлайн магазин са налични в нашите складове в Чехия и са готови за изпращане. Фирмата разполага със климатизирани складове с обща площ над 10 000 м2, които поддържат оптимални условия за съхранение на продуктите в тях. Единственото, което трябва да направите е да натиснете бутона ПОРЪЧАЙ, който се намира срещу всеки продукт и нашите колеги ще опаковат и изпратят желания от Вас продукт до всяка точка на страната експресно.

Гаранция за оригинали

Pouze originální značkové parfémy

Дали Mona Lisa е оригинал? На този въпрос няма как да Ви отговорим. Въпреки това може да Ви гарантираме, че всеки наш продукт е оригинал! Изпращаме само оригинални стока в най- високо качество. Все пак ако нещо не ви хареса, без причина може да ни върнете стоката в 14 дневен срок от получаването и, ние ще Ви върнем заплатената сума. По такъв начин не рискувате нищо.

Марки парфюми и козметика
 
 

Телефон за поръчки и въпроси :

  0876 10 12 13


Само ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ с доказан произход

 Над 438 000 МАРКОВИ артикула в наличност

ЕКСПРЕСНА доставка до всяка точка

 ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА!

ЗАПЛАЩАТЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ на поръчката

 ПОДАРЪК към всяка Ваша покупка