Защо Parfimo.bg

Кои сме ние?

Parfimo.bg е клон на най- голямата фирма за онлайн продажба и търговец на едро на оригинални маркови парфюми и козметика в Централна Европа- El nino parfum, s.r.o.

Фирмата е основана преди 14 години в Нова Пака, Чехия. Отначало започва като малък дистрибутор на парфюми и козметика, но нестихващото желание за развитие и растеж превръща Parfimo в лидер в парфюмерийната и козметична индустрия. В момента има офиси в много европейски страни, а офисът ни в България покрива пазарите на Гърция, Румъния и България. Фирмата продължава да развива своята експанзивна стратегия и на други пазари – новооткритите офиси в Америка и Украйна са доказателство за това. Фирмата стъпи успешно на американския пазар с качеството на продуктите, които предлага, доброто обслужване и ниските си конкурентни цени.

Мостри към всяка поръчка

Vzorek vůně v každém balíčku

За нашите клиенти винаги има подарък - към всяка направена поръчка получавате парфюм мостра на аромат безплатно. Колкото повече поръчки - толкова повече мостри :) Въпреки това, че имаме толкова много мостри не винаги можем да знаем какво ще Ви хареса. Затова постоянно заменяме изпращаните от нас мостри. По този начин никога не знаете какъв неустоим аромат Ви очаква и тръпката е неустоима.

438 000 продукта в 1500 категории

322 000 parfémů v 1500 kategoriích

Много хора - много аромати. Сигурни сме, че всеки човек си има свой характерен парфюм. Не вярвате? Искате да потърсите? Точно затова Ви предлагаме 438 000 продукта в повече от 1 500 категории. Няма никакво значение на каква стойност са парфюмите. Имеме маркови парфюми на ниски цени и вярваме че всеки от Вас ще открие своя аромат.

100% от продуктите ни в наличност

100% sortimentu našeho obchodu skladem

Всичко това което виждате като продукти в нашия онлайн магазин наистина е в наличност. Складовете ни са пълни до горе и очакват вашите поръчки. Няма никакво съмнение за препращане на стоки и подобни неща. Единственото което се случва след като натиснете бутона ПОРЪЧАЙ е да вземем стоката от рафтовете и да я опаковаме и след това куриерите Ви я доставят. 

Гаранция за оригинали

Pouze originální značkové parfémy

Дали Mona Lisa е оригинал? На този въпрос няма как да Ви отговорим. Въпреки това може да Ви гарантираме, че всеки наш продукт е оригинал! Изпращаме само оригинални стока в най- високо качество. Все пак ако нещо не ви хареса, без причина може да ни върнете стоката в 14 дневен срок от получаването и, ние ще Ви върнем заплатената сума. По такъв начин не рискувате нищо.

Марки парфюми и козметика
 
 

Телефон за поръчки и въпроси :

  0876 10 12 13


Само ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ с доказан произход

 Над 438 000 МАРКОВИ артикула в наличност

ЕКСПРЕСНА доставка до всяка точка

 ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА!

ЗАПЛАЩАТЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ на поръчката

 ПОДАРЪК към всяка Ваша покупка