HUGO BOSS Mini Set 1 Подаръчен комплект EDT Boss Bottled 2x 5 ml + EDT Hugo Man 5 ml + EDT The Scent 5 ml

Описание

Ако сте фен на марка HUGO BOSS, чийто аромати са едни от най-популярните в света, то със сигурност ще останете впечатлени от мъжки комплект HUGO BOSS, който включва три аромата на тази марка. Комплектът е изключителен подарък за мъже. Но какво съдържа?

Boss Bottled

HUGO BOSS Boss Bottled (Edt) отдавна е в списъка на най-популярните мъжки парфюми. Не е чудно, че този свеж дървесно-пикантен аромат има способността да спечели всеки мъж, и дори жена. Празнува своя успех сред милиони мъже по целия свят. Изключителната композиция вижда светлина през 1998 г., подходяща за всеки ден и за всеки повод.

Hugo Man

Младежки, енергичен и оригинален, такъв е ароматът на мъжки парфюм HUGO BOSS Hugo Man (Edt). Изкусно съчетание на свежи цитрусови нотки с подправки и дървесни акорди, предназначен за млад, модерен мъж, който не се страхува да приеме поредното ново предизвикателство. Подходящ за ежедневно носене, откроява се най-добре в топлите пролетни и летни дни.

HUGO BOSS The Scent Men

Търсите аромат, създаден специално да завладява женските сърца? Открийте го в аромата на парфюм HUGO BOSS The Scent (Edt). Изпълнен със страст, основан на пикантно-дървесна ориенталска композиция, която няма да остави никоя жена безучастна. Парфюмът е предназначен за модерния и уверен мъж, лансиран през 2015 година. Пробвайте три опияняващи аромати от работилницата на HUGO BOSS, които завладяха света.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest