Боя за коса L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color

Боя за коса L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color Боя за коса L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color

Във Вашата кошница се намира електронен вариант на ваучер за подарък, електронният вариант на ваучера не може да бъде поръчан с друг продукт. Ако искате да продължите и да смените електронния вариант на хартиен, кликнете на "Да" , в друг случай изберете "Не"

Известие

Вие се опитвате да въведете ваучер от друг вид, различен от това, което е в кошницата Ви. Искате ли да смените въведения ваучер за ваучер от същия вид?

Известие

За съжаление не можете да поръчате по-голямо количество от колкото е налично в нашия склад. Затова, моля намалете желаните от Вас количества!
OK

Купете с 1 клик!

Известие

OK
Изберете опаковка Всеки ден повече от 438 000 продукта на склад
Parfimo.bg предлага най-голям асортимент и избор на качествени продукти в страната. Всички продукти, които могат да бъдат добавяни в пазарската кошница са налични на склад. Зеленият цвят показва наличност за всеки продукт и приблизителния брой на продуктите, които ние сме в състояние да доставим веднага. Ако продуктът не е на склад, той временно не се предлага в момента.

Избраният от Вас продукт Боя за коса L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color 3x50ml U Нюанс - 2 Brown кафяв не е наличен в момента в електронния ни магазин. Моля изберете други продукти от същата серия L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color, които можете да видите по-долу на тази страница.

3x50ml Налични над 10 бр.
L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color
Нюанс 3 Dark Brown тъмно кафяв

33.30 лв
3x50ml Налични от 1 до 3 бр.
L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color
Нюанс 4 Medium Brown кафяв

36.90 лв
3x50ml Налични над 10 бр.
L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color
Нюанс 5 Light Brown светло кафяв

36.00 лв
3x50ml Налични над 10 бр.
L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color
Нюанс 6 Dark Blond тъмно рус

33.30 лв
3x50ml Налични над 10 бр.
L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color
Нюанс 7 Medium Blond средно рус

33.30 лв

Въведете адреса на електронната поща, на който искате да изпратите уведомление за начисляване на стока в нашия склад.

Имейл:

  •  

L´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color – Описание на продукта

Козметика L' Oreal ParisL' OrL´Oreal Paris Homme Cover 5 Hair ColorБоя за коса за мъже.Cover 5 е предназначена за мъже, които искат да прикрият бялата коса по дискретен начин, без големи радикални промени.Ревитализиращ гел без амоняк за естествено покриване на повече от 50 % от белите коси за 5 минути.Приложения , подобни на шампоан баня .Естествен блясък и натурални топли цветове на косата.Съставките на боята са внимателно подбрани  и балнсирани, така че касата не се стресира със излишни химични съставки.Полученият ефект е естествен, интензивен цвят, с грижа за косата, който ще има трайност повече от 4-5 седмици,като цвета се отмива бавно запазвайки цветния си блясък.Приложение: Оригиналната и полупрозрачна смес се прилага бързо за да се намали времето на смесване на мазния гел с окислителя.Използват се защитни ръкавици. Продуктът се разбърква 1:1 - 50 мл боя за коса Cover 5 и 50 мл L' Oreal Professionnel оксидант 6%. Начин на приложение:  Нанесете върху суха, немита коса. Не използвайте метални предмети, като първо нанасяте върху корените и след това по дължината и краищата на косата. Оставете да действа 5 минути, след това изплакнете обилно.Забележка : Боята да не се оставя да действа повече от 5 минути, само ако желаете по- тъмен цвят оставете 10 минути.Забележка : Внимание оксиданта Loreal 6%, който е необходим за приготвянето на боята не е включен и трябва да се закупи отделно.

повече информацияСкриване на детайли
 
ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ ЗА ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЯ

Изключителни отстъпки за клиентите с регистрирани имейли

Защо да регистрирате своя имейл?

Ако въведете Вашия имейл, ще получавате кодове за отстъпки, промоции, игри с награди и специални преференции САМО за регистрирани потребители. Можете да спечелите атрактивни подаръци и да участвате в томболи и конкурси.

слаб под средното средно отличен най-добър
Написаното с удебелен шрифт е задължително
Марки парфюми и козметика
 
 

Телефон за поръчки и въпроси :

  0876 10 12 13

 (цена на разговор-според тарифния план)


Само ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ с доказан произход

 Над 438 000 МАРКОВИ артикула в наличност

ЕКСПРЕСНА доставка до всяка точка

 ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА!

ЗАПЛАЩАТЕ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ на поръчката

 ПОДАРЪК към всяка Ваша покупка