Zlatan Ibrahimovic Zlatan Pour Homme Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

категория: Eau de Toilette
Код на продукта: 67006 Не е наличен Следете наличност на продукт 49,40 лв
Срок на доставка:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Не малко любители на спорта са срещали името Златан Ибрахимович. Един от най-големите голмайстори в световната история е шведски футболист от босненско-хърватски произход. Талантливият спортист е сред най-добре платените и днес името му се свързва не само със спорта, но и с парфюми.

Парфюми за мъже Zlatan Ibrahimović

Марка Zlatan Ibrahimović предлага парфюми, които не само очароват мъжете, но и привличат жените. Вие ще успеете ли да се отдадете на изкушението?

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: