Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 92175 Налични над 10 бр
34,60 лв Спестявате 21,40 лв (62%)
13,20 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Zlatan Ibrahimovic Myth Wood Eau de Toilette

Отстъпка 32 %  32 %
Налични над 10 бр
41,40 лв 28,00 лв
1,60 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
41,00 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Не малко любители на спорта са срещали името Златан Ибрахимович. Един от най-големите голмайстори в световната история е шведски футболист от босненско-хърватски произход. Талантливият спортист е сред най-добре платените и днес името му се свързва не само със спорта, но и с парфюми.

Парфюми за мъже Zlatan Ibrahimović

Марка Zlatan Ibrahimović предлага парфюми, които не само очароват мъжете, но и привличат жените. Вие ще успеете ли да се отдадете на изкушението?

Мнения за продукта 4.5
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

Miroslav

Много добър за цената си.

  • Свеж и много приятен. Арромата се променя във времето.
  • Не е особенно траен 3-4 часа, но понякога това е напълно достатъчно. Пристигна без капачка, увит в найлон.
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: