За търговци на едро

"ELNINO PARFUM" е една от най- големите парфюмерийни и козметични вериги в Централна Европа. Компанията притежава вече 10 онлайн магазина в Европа и един в САЩ. Parfimo.bg е ексклузивен представител за България, Гърция и Румъния на "ELNINO PARFUM". Фирмата е лидер в доставката и дистрибуцията на едро на тези продукти- един от най-големите търговци на едро в Централна Европа. Нашата клиентска база се състои от стотици партньори на едро, хиляди доволни клиенти, магазини, складове и бутици из цяла Европа, които поръчват ежедневни спедиции и се обслужват от нашия екип от над 150 квалифицирани и обучени служители. 

Успехът на нашето сътрудничество е в предлагането на огромен избор продукти на изключително добри цени, в зависимост от постигнатия оборот, които друг не може да Ви предложи.

Нашата компания разполага вече с над 1 000 000 продукта налични в нашите складове и готови за незабавна експедиция. Нашият модерен логистичен център се намира в Нова Пака, Чехия и разполага с климатизирани складови площи от над 10 000м2. Всички наши продукти се съхраняват при оптимални условия в нашите складове, защитени от екстремни условия.

Ако сте собственик на бизнес с парфюми и козметика; имате онлайн парфюмерия и/или козметика и искате да започнете да продавате и разпространявате нашите продукти, можете да станете наши партньори за търговия на едро. За по-подробна информация за партньори и търговци на едро, моля посетете нашият сайт за търговци на едро или се свържете с наш служител за да Ви асистира при регистрацията на Вашата фирма. 

Сайтът ни за търговци на едро можете да разгледате тук:

www.wholesale-perfumes.eu

Доставка:
Сертификати: