Yves Saint Laurent Y Le Parfum Подаръчен комплект за мъже EDP 100 ml + EDP Y 10 ml

          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: 132226)
199,50 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: 118380)
172,70 лв

Описание

Емблематичните парфюми и козметика Yves Saint Laurent са неразделна част от света на лукса. Ароматите за жени и мъже, обозначени с добре известната абревиатура YSL, са абсолютни бестселъри от десетилетия.

Yves Saint Laurent като наследник на известната марка Диор

Един от най-влиятелните модни дизайнери на миналия век започва да проектира рокли за майка си и сестрите си още в ранна възраст. Когато е на 17 години, той заминава от родния си Алжир директно към Париж, центъра на света на модата. Запознава се с Кристиан Диор, който, след като вижда няколко скици, веднага го наема на работа и освен това го избира за свой наследник. След преждевременната смърт на Диор двадесет и една годишният Ив Сен Лоран става главен дизайнер на Диор и първите му колекции имат огромен успех. Това обаче не продължава дълго и през 1961 г. Лоран напуска Dior, за да основе своя собствена марка под името Yves Saint Laurent, съкратено YSL.

Изберете козметика и парфюми YSL

Марка Yves Saint Laurent е сред най-известните в света на красотата. От 1964 година предлага в допълнение към модните дрехи, парфюми и козметика. Козметика Yves Saint Laurent впечатлява със своята луксозна златна опаковка. Компанията предлага също така и грим козметика. Всички продукти са дерматологично тествани и са подходящи за всеки тип кожа. Заслужава да се спомене и Touche Éclat, най-ярката звезда сред хайлайтърите. Ив Сен Лоран пуска първия си парфюм през 60-те години на миналия век и той е дамски, наречен Y, с шипрово-плодови нотки. Оттогава насам колекцията от парфюми непрекъснато се разраства до повече от 200 различни аромата за жени и мъже. Някои от най-популярните са дамски парфюм Opium или мъжки парфюм L'Homme L'Intense. Изберете за козметичната си чантичка някой от продуктите на YSL и се докоснете до лукса на марката!

Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: