Yankee Candle Vanilla Lime Ароматизирана свещ 117,6 гр унисекс

Код на продукта: 117256 Налични над 10 бр
 
 
12,80 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Yankee Candle Vanilla Lime Ароматизирана свещ
Подаръчни комплекти Yankee Candle Vanilla Lime Ароматизирана свещ купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Запознайте се с Yankee Candle, най-известният производител на парфюмни свещи и други аромати за дома на всички времена. Ароматните свещи се отличават с дълго време на изгаряне и са популярни с привлекателни аромати, които могат да превърнат всяка къща или апартамент в уютен дом. Можете да изберете между цитрусови аромати, ванилия, лавандула или аромат на свежо и чисто.

Повече от 50 години Yankee Candle прави свещи със страст, като първата е създадена повече от лучайно. Запалете любимата си свещ и прочетете невероятната история на американските ароматни свещи.

Yankee Candle: Пример за американска мечта

Затворете очи и се потопете в атмосферата на коледния дух 1969г. Майк Китридже е 16 -годишен ученик, когато се замисля какво ще подари на майка си под елхата, погледът му пада върху детските восъчни пастели. Разтопява ги, изсипва получената смес в празна кутия от мляко, поставя фитил и създава своята първа свещ. По-късно съсед купува свещ, без дори да се поколебае да даде няколко долара. Малката печалба инвестира във восък. След няколко години восъците и свещите изпълват целия гараж и цялата къща, което налага да премести производството във фабрика. Днес марката произвежда около 75 милиона свещи годишно, използвайки около 30 милиона килограма восък. В своя асортимент предлага около 150 различни аромата. Откъде черпят вдъхновение, със сигурност не можете да познаете? Марката си сътрудничи с известни парфюмерийни къщи и неуморно изследва световните тенденции не само в областта на ароматите, но и в начина на живот.

Защо свещи Yankee?

50 години ноу-хау: Yankee Candle знае точно как да направи перфектната ароматна свещ и да внесе прекрасен аромат в дома ви. В тези свещи ще намерите възможно най-висококачествени етерични масла, благодарение на които свещите ухаят от първото запалване до последния пламък.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: