WoodWick Radish & Rhubarb Ароматна свещ 22,7 гр унисекс

          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: 126174)
4,80 лв
Доставка:
          
В наличност
7,70 лв

Описание на продукта

Ароматни свещи WoodWick са гарантирана рецепта за създаване на уют и приятна атмосфера в дома. Американската марка е основана през 2006 г., която става хит и печели симпатиите на своите клиенти по целия свят. Ароматни свещи и восъци за лампи са флагмана на марка WoodWick. Продуктите ще ви спечелят не само с приятни аромати, но и иновативен дизайн.

Уют в дома с марка WoodWick

Защо да изберете ароматна свещ WoodWick? Има няколко причини - отличават се с елегантен дизайн, различни разфасовки и имат дървен капак, който може да се постави за основа под свещта по този начин ще предпази мебелите от восък по тях. Свещите са изработени от восък с високо качество, изгарят продължително време и имат интензивен аромат.

Свещи, които създават ефекта на запалена камина

Най-важното е, че свещите имат дървен фитил. Какво означава това? Когато изгарят, дървеният фитил създава ефект на запалена камина. Можете да откриете свещи WoodWick в най-разнообразни аромати. От вас зависи дали ще изберете плодови, гурме, флоралните или с дървесен аромат. Направете си спа у дома с ароматни свещи WoodWick.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: