Versace Eros Flame Eau de Parfum за мъже 5 ml

1x
Код на продукта: 97685 Налични над 10 бр
 
 
11,10 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Versace Eros Flame Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Versace Eros Flame Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Versace е италианска марка, създадена през 1978 година, която веднага се издига на върха на популярността. Гамата от продукти на Versace е изключително богата и включва изделия от висшата мода, бижута, козметични продукти, парфюми, аксесоари и други. Козметика Versace предлага разнобразна по вид козметика с изключително качество. Парфюми Versace носят ароматите на слънчева Италия. Модната къща развива своята дейност доста успешно и превзема модните подиуми по цял свят. Марката Versace е символ за италианско качество и стил. Всички парфюми Versace предлагат изобилие от ухания, подходящи за всеки повод и вкус.

Подобни продукти Подобни на Versace Eros Flame

Харесвате ли аромата на Versace Eros Flame? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Versace Eros Flame и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Боби

Препоръчвам

  • Много сходен със първия Eros, почти като аромат са идентични,но доста траен ми се стори - повече от 8 часа.,все пак е парфюм
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: