TOM FORD Noir Pour Femme Eau de Parfum за жени 50 ml

Код на продукта: 58256 Налични над 5 бр
 
 
138,30 лв
Срок на доставка:
Други варианти за TOM FORD Noir Pour Femme Eau de Parfum
Подаръчни комплекти TOM FORD Noir Pour Femme Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Tom Ford става известен като актьор, режисьор и дизайнер. Роден през 1961 година в Тексас и прекарва част от детството си в Мексико. Той е работил за редица модни компании, като Gucci и Chloé. Изключителните парфюми Tom Ford са престижни и луксозни аромати, създадени за най-взискателните клиенти. Ford партнира с Estee Lauder и първия аромат, произведен от този съюз- Black Orchid (2006) се превръща в непосредствен успех. Следва серия от успешни аромати за мъже и жени, а по-късно и престижната линия Tom Ford Private Blend, чийто първи аромат е Purple Patchouli през 2007 година. Най-новият парфюм е от 2014 година. Уникалните парфюми Tom Ford са скрити в елегантни, стилни флакони.

Подобни продукти Подобни на TOM FORD Noir Pour Femme

Харесвате ли аромата на TOM FORD Noir Pour Femme? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм TOM FORD Noir Pour Femme и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: