TOM FORD Black Orchid Eau de Parfum за жени 1,5 ml мостра

4x
Код на продукта: 50603 Не е наличен Следете наличност на продукт
Други варианти за TOM FORD Black Orchid Eau de Parfum

Отстъпка 11 %  11 %
Налични над 10 бр
149,90 лв 132,90 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
202,90 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Tom Ford става известен като актьор, режисьор и дизайнер. Роден през 1961 година в Тексас и прекарва част от детството си в Мексико. Той е работил за редица модни компании, като Gucci и Chloé. Изключителните парфюми Tom Ford са престижни и луксозни аромати, създадени за най-взискателните клиенти. Ford партнира с Estee Lauder и първия аромат, произведен от този съюз- Black Orchid (2006) се превръща в непосредствен успех. Следва серия от успешни аромати за мъже и жени, а по-късно и престижната линия Tom Ford Private Blend, чийто първи аромат е Purple Patchouli през 2007 година. Най-новият парфюм е от 2014 година. Уникалните парфюми Tom Ford са скрити в елегантни, стилни флакони.

Мнения за продукта 4.3
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 4оценки от потребители

Оценка 4x


galya

Невероятен.

Таня

Невероятен,чувствен,дълготраен,божествен и отличаващ се от всички останали парфюми в този клас.Характерен и разпознаваем,често вървя по улицата и вятъра довява този страхотен аромат,а аз започвам да се оглеждам,кой тарикат е с Tom Ford :)Толкова ми харесва,че когато съм с него ми идва да си посегна:)))) Топ парфюмът на всички времена ♥️

Иваничка И.

Уникален парфюм!

  • Луксозен, невероятен, траен, без аналог.
Борислава Петкова

Много любим мой парфюм! Изключително много траен, само от две пръскания с пулверизатора. Не бих го сменила!


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: