🎁 Подарък с Escada!
 

Tiziana Terenzi Luna Collection Libra Парфюм 100 ml

          
В наличност   |  (ID: 153046)
270,00 лв
Доставка:

Описание

Историята на италианска марка Tiziana Terenzi, започва още през 1968 г., когато Евелино Теренци решава да продължи делото на своя баща, голям ценител на одеколоните. Evelino Terenzi започва кариерата си с производството на ароматни свещи и восъчни изделия. Марката започва да предлага парфюми едва 44 години след основаването си.

Унисекс парфюми Tiziana Terenzi

Философията на основателя на марката е да "композира красота", това го прави като събира най-уникални съставки и създава ароматни шедьоври. По този начин успява да улови мимолетни емоции в композиции, издига аромата до произведение на изкуството. Произведение на изкуството са не само парфюмите, но и луксозният дизайн на флакона. Всички продукти на марката са унисекс, подходящи са както за мъже, така и за жени.

Италиански парфюми Tiziana Terenzi

Предпочитате ли да носите оригинални и уникални парфюми? Тогава ще бъдете очаровани от аромата на парфюм Tiziana Terenzi Foconero. Композиция, вдъхновена от слънчева Италия, съчетава свежи цитрусови и флорални акорди, топли дървесни тонове, сол и кардамон. Истински парфюмен шедьовър е Andromeda с елегантни и чувствени нотки. Създайте луксозен воал около себе си с парфюми Tiziana Terenzi. Изискани аромати, които следват италианските традиции.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: