Chloé Козметична чантичка при всяка покупка от марка Chloé!

Thierry Mugler Innocent Eau de Parfum за жени

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Марка Thierry Mugler е добре позната на всеки любител на отличителните аромати в стил gourmand. Още първият парфюм Angel, съчетаващ нотки на пралина, шоколад и пачули, се превръща в легенда. Тя блести като най-ярката звезда на модния небосклон и продължава да привлича нови почитатели. Няколко години по-късно е пусната и мъжката версия, за да могат двойките да живеят в хармония. Марка Thierry Mugler предлага за всеки по нещо, като постоянно асортиментът се разширява и добавят нови атрактивни предложения.

Thierry Mugler: Създател на парфюми с гурме елементи

Френският моден дизайнер Тиери Мюглер (роден през 1948 г.), учи балет, завършва курсове по рисуване, и се занимава с мода от 1973 г. Той обогатява дамската и мъжката мода с футуристични елементи и много фантазия. Работи и като режисьор и проектира артистични костюми, например за певицата Бионсе. От 90-те години на миналия век Тиери Мюглер постига успехи и в света на парфюмите, по-специално благодарение на своята креативност и съчетаването на традиционен подход с модерен стил. Той е признат за пионер в създаването на гурмандски парфюми, които постепенно навлизат в много други марки. Но Тиери Мюглер е един от лидерите в тази област. През 2018 г. представя колекцията от аромати Mugler Cologne за жени и мъже, като непрекъснато разнообразява и разширява сериите Angel, Aura и Alien.

Angel и други известни парфюми Thierry Mugler

Бестселърът Angel (1992 г. за жени) е последван от също толкова популярния Angel Men или A Men (1996 г. за мъже). Друга успешна творба е парфюм Alien (2005 г., дамски), който съчетава нотки на карамел, кафе, ванилия, пачули и мед. Ароматът Womanity за 2010 г. е символ на женствеността. И дамите, и господата ще харесат унисекс парфюм Miroir des Joyaux от 2013 г. Парфюм Angel Muse (2016 г., дамски) или ориенталско-ваниловият Angel Arty 2017 са изключително популярни по цял свят. "Парфюми Angel на Thierry Mugler и придружаващата ги козметика за тяло са вдъхновени от дизайна на небесната звезда и хармонията на отделните съставки. Останете съблазнени от тяхната чувственост!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: