Thierry Mugler Angel Muse Eau de Parfum за жени 50 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

5x
Код на продукта: 63569 Не е наличен Следете наличност на продукт 78,10 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Парфюми Thierry Mugler са много харесвани сред младата аудитория, но намират все повече почитатели и сред по-зрелите потребители. Насладете се на луксозните и неповторими парфюми Thierry Mugler и открийте чувствените нотки на ванилия, сладки плодове и уникални дървесни аромати. Нестандартен и емблематичен за марката e парфюм Thierry Mugler Alien, който със сигурност ще прикове вниманието Ви, а парфюм Thierry Mugler Angel е сред най-известните му дамски ароматни бижута. Компанията до днес разполага с 109 аромата. Първият парфюм Thierry Mugler излиза на пазара през 1992 година. Козметика Thierry Mugler е предназначена за всички, които обичат лукса и високото качество. Марката предлага висококачествена козметика, която предлага широка гама от продукти- лосиони за тяло, душ-гелове, дезодоранти и део стикове, които ще подсилят Вашия любим аромат, и ще оставят кожата Ви прекрасно ароматизирана през целия ден. Оригиналната козметика Thierry Mugler е прекрасно допълнение към парфюмните серии, които марката предлага също толкова успешно.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 5x)

  • 100 %от клиентите го препоръчват
  • 5xмнения на клиенти

Оценка 5x


Христина

Препоръчвам

  • Обожавам го. Чувствен, меден, по-нежната версия на Angel.. Доста траен, без да е натрапчив. Абсолютно препоръчвам.
Ванда

Горещо препоръчвам, цена, напълно съответстваща на качеството!

  • Толкова обсебена не си спомням да съм била в близките години. В екстаз съм всеки път, когато избера да го нося. Богат аромат, който те кара да вдишваш дълбоко. И въпреки, че предпочитам да го използвам през студените месеци, Angel Muse е опция и за лятото.
Кристина

За втори път го поръчвам от тук, уникален е! Брагодоря :)

Вълева

Уникален парфюм!!!

Анета

Закупен от вас това е страхотен парфюм за лятото. Благодаря ви. Отивам с него на море...


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: