Thalia Sodi Azure Crystal Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 97986 Налични от 1 до 3 бр. 33,60 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Thalia Sodi Azure Crystal Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Thalia Sodi или Ariadna Thalia Sodi Miranda, известна още като Талия е мексиканска певица и актриса, родена през 1971 г. в Мексико Сити. Талантливата изпълнителка започва да посещава уроци по пиано и актьорско майсторство на 8-годишна възраст, а година по-късно е вокалистка на група Din Din - издават четири албума. Талия Соди участва и в мюзикъла „Помада“, а първият й самостоятелен албум „Талия“ излиза през 1990 г. Гласът й е наистина уникален, което се доказва от факта, че е била номинирана няколко пъти за наградите за латино музика Grammy и Billboard Latin Music Awards.

Парфюми за уверени жени Thalia Sodi Талия Соди е известна не само като талантлива певица и актриса, но и като моден дизайнер. Не става въпрос само за дизайн на дрехи, но и дава своя принос в света на парфюмите - уникални аромати в луксозни флакони. Един от тях е парфюм Thalia Sodi Absolute Amethyst, представен на пазара през 2019 г, който привлича феновете със своите пудрово- ванилови тонове. Заслужава си да споменем и дамския парфюм Thalia Sodi Bloo - контрастни нотки на бадеми с ванилова орхидея.

Подобни продукти Подобни на Thalia Sodi Azure Crystal

Харесвате ли аромата на Thalia Sodi Azure Crystal? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Thalia Sodi Azure Crystal и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Людмила Л.

Приканващ, лек, топъл. Пролет!

  • Цветен, фееричен, закачлив с нотка палав кокос, преплитащ се с амбър, кедър и мускус.
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: