Безплатна доставка и подарък с HUGO BOSS Alive!

Tangle Teezer Thick & Curly Четки за коса за жени

          
В наличност   |  (ID: )
19,00 лв
Доставка:

Описание

Имали ли сте някога четка за коса от марка Tangle Teezer? Независимо дали имате полудълга, дълга, вълнообразна или удължена коса, или се грижите за косите на малка принцеса, четка Tangle Teezer ще ги разплете като никоя друга. Няма повече да дърпате, дърпате и дърпате! С четките Tangle Teezer ще предотвратите механичното увреждане на косата си и ще допринесете за нейния по-добър вид. Четки Tangle Teezer се използват в най-реномирате фризьорски салони по света, препоръчват се от водещи стилисти и са носители на много награди.

Tangle Teezer: Разресване без болка

Компанията е основана в Лондон през 2007 г. от Шон Пърфри (роден през 1961 г.), който започва кариерата си през 1978 г. като фризьор. Работил е в салони като Pierre Alexandre, Toni & Guy, Nicky Clarke и Richard Ward. През 2002 г. издава собствена книга, след което се посвещава изцяло на разработването на основни фризьорски аксесоари с цел да улесни ежедневието на хората. Революционните му четки за коса се продават в над 70 държави и са лидер на пазара. Безболезненият процес на разресване, при който косата става мека и гладка, е популярен и сред знаменитости като Виктория Бекъм и Кара Делевин.

Защо четки за коса Tangle Teezer са уникални?

Четки за коса Tangle Teezer се отличават с различни дължини на зъбците, които нежно разресват суха и мокра коса от всякакъв тип. Те са цветни и с ергономична форма, така че пасват идеално в ръката и във всяка чанта. Ако се притеснявате от къдрава, хвърчаща коса след измиване, само четките Tangle Teezer могат да я разплетат и изгладят, както показват отзивите на клиентите. С четката Tangle Teezer Aqua Splash Brush можете равномерно да разнасяте балсам и други продукти в косата си. Четките за коса Tangle Teezer са просто изключителни, красиви и достъпни. Световната компания Tangle Teezer се гордее и с това, че всички нейни четки са изцяло проектирани и произведени в Обединеното кралство. Не се колебайте да изберете идеалния за вас модел. Вземете и на децата си "вълшебна четка за коса" - те веднага ще я обикнат.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: