Sisley Eau de Sisley 2 Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 24476 Не е наличен Следете наличност на продукт
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
157,50лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Sisley Eau de Sisley 2 е създаден като свеж шипрово- дървесен парфюм, който се открива със зелена рапсодия от бергамот, босилек и кардамон, съчетани с воден ирис, египетски жасмин, циклама и великолепна роза, поставени на дълбока и топла основа от пачули, кедър, ветивер и сандалово дърво. Дървесни, пикантни и цитрусови акорди се съчетават в един свеж, елегантен парфюм, подходящ за ежедневно ползване през пролетно- летния сезон. Eau de Sisley 2 е перфектно предложение за любителите на зелените ухания. Лансиран през април 2009 година.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: