Shakira Rock! by Shakira Eau de Toilette за жени 80 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 66841 Не е наличен Следете наличност на продукт 29,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Shakira Rock! by Shakira Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Shakira е родена в Баранкиля, Колумбия през 1977 година. От детството си, тя пише стихотворения, които постепенно се превръщат в текстове за нейните песни. Първоначално завладява латиноамериканският пазар, а постепенно и европейският пазар. Оригиналните парфюми Shakira са точно, като създателката си- секси и енергични. В парфюмите Shakira е скрита необуздана чувственост и красота, която очаква да бъде открита. Първият парфюм Shakira излиза на пазара през 2009 година. Той е с ориенталски цветен аромат, с видни нотки жасмин, сандалово дърво, тамян, ванилия и кехлибар. До момента марката Shakira разполага с 15 парфюмни аромата. Парфюмеристите, които работят с компанията са Sonia Constant и Elisabeth Vidal.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: