Serge Lutens Nuit de Cellophane Eau de Parfum за жени

В наличност   |  (ID: )
190,30 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Серж Лютенс е многостранно надарен артист - фотограф, режисьор, фризьор и моден дизайнер - днес е известен най-вече като създател на луксозни парфюми.

Роден е през 1942 г. в Лил, Франция. На 14-годишна възраст е приет за чирак във фризьорски салон и именно този период определя като ключов. Започва да експериментира с грима и да създава необичайни фотографии, които също го правят известен.

Той започва да работи за Shiseido, работил е и за Vogue, Christian Dior и много други. От 1991 година Serge Lutens се посвещава на създаването на аромати. Парфюми Serge Lutens съчетават нестандартния стил на оригиналния и талантлив художник. Въпреки че парфюми Serge Lutens не са "мейнстрийм", той се опитва да запази престижа и уникалността им. Днес марката може да се похвали с повече от 70 оригинални ухания. През 2001- 2004 парфюми Serge Lutens печелят наградите FIFI за най-добра и оригинална концепция. Парфюмеристите, които работят с компанията са Christopher Sheldrake, Maurice Roucel, Serge Lutens и други. Парфюми Serge Lutens са за изключителни личности, които не обичат стандартните клишета.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest