Salvador Dali Dalistyle Eau de Toilette за жени 5 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 103069 Налични над 10 бр
3,50 лв Спестявате 1,20 лв (35%)
2,30 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Salvador Dali Dalistyle Eau de Toilette
1,30 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Дамският цитрусово- ароматичен парфюм Dalistyle е лек и свеж, въведен на пазара през 2002 година. Искрящи плодови нотки на круша и мандарина се съчетават с акорди на бели цветя- фрезия и лотос. Основата излъчва сладка и мека ванилия и сандалово дърво. Пленителен, опияняващ, женствен и много романтичен. Dalistyle е перфектен за ежедневно ползване през пролетно- летния сезон.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: