Royal & Langnickel Chique RoseGold Четка за вежди и очна линия за жени 1 бр

категория: Четка
Код на продукта: 86830 Налични от 3 до 5 бр. 5,40 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Royal & Langnickel Chique RoseGold Четка
11,90 лв 8,50 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

За марката Royal & Langnickel

В допълнение към четките за рисуване, Royal & Langnickel предлагат и уникални козметични четки в различни размери и форми, за да улеснят ежедневния грим. С удобните комплекти вече няма нужда да търсите четка за грим, устни или очи, защото разполагате с пълен набор за един цялостен грим. Комплект Royal & Langnickel Moda Rose Complete Brush Kit е в модерен розов цвят. Получавате всички четки, от които се нуждаете за един перфектен грим независимо дали се гримирате в домашни условия или пътувате.

Практични козметични четки

Royal и Langnickel произвеждат първокласни четки за художници от 50-те години на миналия век, а също така започват да продават козметични четки за масовия потребител. Мотото на Royal и Langnickel е: „ Ние искаме да предлагаме четки от най-висок клас на разумни цени на нашите клиенти по целия свят.“ Истината е една - влакната на четките попиват мазния филм по кожата и лесно създават грим като на филмова звезда. Бъдете звезда с козметичните четки Royal и Langnickel!

Съвети за четки и комплекти Royal и Langnickel

Най-продаваните козметични четки Royal & Langnickel Chique RoseGold Contour - за лице, грим или вежди, четките им са в розово златно и 100% веган влакна. Друг TOП продукт е подаръчния комплект Moda Mythical Star Travel, съдържаща освен удобен калъф за пътуване, 5 четки от известната марка Royal и Langnickel - за руж, грим, сенки за очи. Royal & Langnickel Moda Metallics Face Perfekting, включват четки за грим, руж и контуриране овала на лицето. Всяка жена може да избира от козметичните четки!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: