Renée Blanche Rb Haute Coiffure For All Kind Of Hair Шампоан за всички типове коси за жени 1000 ml

Код на продукта: 80620 Не е наличен Следете наличност на продукт 5,60 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Renée Blanche Rb Haute Coiffure For All Kind Of Hair Шампоан купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Марка Renée Blanche е основана през седемдесетте години на XX век, но до ден днешен остават верни на политиката, която следват - да създават продукти за всички, които нямат професионални умения. Компанията става известна благодарение на боята за коса, създадена със щадаща формула с намалено съдържание на вредни химически добавки. Компанията добавя към състава на боята ценни растителни масла - арган и масло от ший. Следващата стъпка, която предприемат е разработването на възстановяващи продукти, обогатени с екстракти от растения и протеини, които имат регенеративни свойства. В допълнение към гамата марката започва да предлага продукти, които се грижат за външния вид на мъжете като осигуряват необходимата хидртация, омекотяват и възстановяват структурата на косъма. Тзои ефект се постига благодарение на вложените съставки - витамини, пептиди и пантенол. Стилен кок или закачливи къдрици? Вероятно това е въпросът, който всяка дама си задава сутрин. Но перфектната ежедневна прическа изисква необходими грижи за поддържане на естествения блясък и силата на косата. Козметика Renée Blanche повече от 40 години предлага широк набор от продукти, които се грижат за възстановяване, хидратация, стилизация и елиминиране на пърхота.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: