RefectoCil Eye Protection Грижа за мигли и вежди за жени 96 бр

Описание на продукта

Търсите надежден цвят на миглите и веждите? Μарка RefectoCil е международно призната от поколения. Днес тя е под крилото на GW Cosmetics, а модерните лаборатории са базирани в Леополдсдорф край Виена. RefectoCil предлага широка гама от професионални цветове, можете да се наслаждавате на перфектно оцветени мигли и вежди до 6 седмици. Доказаната козметика RefectoCil ще ви помогне да повишите увереността си и да откриете нов кръгозор пред себе си.

RefectoCil: Известни цветове за мигли и вежди

Началото на марката RefectoCil датира от 1930 г., когато Йозеф и Анджела Gschwentner основават собствен фризьорски салон във Виена. Тук те започват да произвеждат уникални продукти за оцветяване и козметика за коса. В началото за лична употреба, а постепенно и за други салони. Клиентите оценяват цялостния подход за оцветяване на миглите и веждите, бързата и безопасна употреба, и нежна грижа за очите. В наши дни RefectoCil е водещата компания на GW Cosmetics.

Как да постигнем съблазнителни очи с продуктите RefectoCil?

Основният продукт на RefectoCil е свързан с оцветяване на миглите и веждите. Цветовата гама може да бъде черна, цвят графит, синьо-черна, кафява или светло кафява. Ожветяването ще се запази в продължение на седмици, а тубата от 15 мл е достатъчна за до 30 употреби. Приложението е лесно и не отнема повече от няколко минути. Продуктът не причинява алергии. Другите продукти са продукти за защита на очите, крем за защита на кожата и окислителна течност. Ако цветът попадне върху кожата, трябва да използвате продукт за бързо отстраняване на боята. Боята за вежди и мигли RefectoCil ще придаде желаната форма, блясък, еластичност и цвят по всяко време на деня.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: