Pupa Vamp! Explosive Lashes Подаръчен комплект за жени спирала Vamp! Explosive Lashes 12 ml + продукт за премахване на грим Struccante Bifasico Two-Phase Make-Up Remover 50 ml + козметична чантичка
Нюанс: 110 Explosive Black

Код на продукта: 118153 Налични над 10 бр
 
 
23,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти Pupa Vamp! Explosive Lashes
Други варианти за Pupa Vamp! Explosive Lashes Подаръчен комплект
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Марка, която следва най-новите тенденции и не се страхува от цвeтове. Открийте легендарната италианска козметика PUPA , oснована през 1974 г. от Анджело Гати. Популярната марка се превърна в синоним на италиански стил, качество и темперамент. От самото начало целта на марката е да предложи качествена декоративна козметика с отличително разнообразие, иновативен подход и уникален дизайн на опаковките. Факт е, че марката и до ден днешен успява да постигне целите си.

Един от най-популярните продукти Pupa са декоративните комплекти, които пленяват само с един поглед. Декоративни сетове Pupa Whale са във формата на кит. Независимо дали искате да подарите на някого подарък или желаете да зарадвате себе си, декоративните комплекти Pupa Whale Whale 1, съдържат 6 красиви червила за устни, които не трябва да избягват от вашето внимание. Какво ще намерите в палитрата? Три блестящи червила, две матови червила, гланц за устни и практично огледало. Заслужава да се спомене и декоративния комплект Whales Whale 4. Pupa е известна италианска марка, която е на пазара от 1996 година насам. Не след дълго марката създава и първия си парфюм. Продукти Pupa са в унисон с имиджа на марката - весели, закачливи, със свежи ухания и цветове. Марка Pupa предлага богата цветова гама от декоративна козметика и козметични ароматизирани продукти за лице и тяло.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: