Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Пили за нокти

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Пили за нокти

Красивият и добре поддържан маникюр е най-добрата украса на ръцете, защото той изглежда представително и хората го забелязват много. Струва си да обръщате внимание на ноктите постоянно. Неразделна част от всеки маникюр е употребата на пила за нокти. С добре подбрана пила за нокти можете да постигнете желания вид и скъсяване на ноктите за много кратко време. Пилата Handy File е подходяща и за дамската ви чанта, тъй като с нея веднага ще разрешите възникнали проблема с ноктите, където и да се намирате. Вижте повече в статията: Нокти: как да си направим перфектен маникюр

Удобна пила за нокти

Предлагаме пили за нокти с различна форма, цвят и големина, за максимално удобство при оформяне ноктите чрез пилене. Необходимо е да проверите дали ще ви допадне хартиена, метална или стъклена пила. Но едно е сигурно - ноктите ви са вашата визитна картичка и вие със сигурност имате нужда от пила за нокти!

Предложения пили за нокти Gabriella Salvete

Чешко-италианската марка Gabriella Salvete предлага отлични пили за нокти, особено стъклена пила за нокти за дома и чантата. Този функционален и същевременно елегантен инструмент бързо ще придаде на ноктите ви правилна форма в уюта на дома ви и на открито. Gabriella Salvete предлага и блокчета за полиране на нокти и продукти за цялостен маникюр. Какво могат да направят полиращите блокчета за ноктите ви? Те коригират формите и ръбовете, изглаждат, изравняват и полират. С пила за нокти и други продукти от доказаната марка Gabriella Salvete винаги ще имате прекрасен маникюр. Благодарение на различните релефни повърхности на различните пили за нокти, можете да постигнете желаната форма и дължина само с няколко движения.

Доставка:
Сертификати: