Подарък при всяка покупка от марката Lacoste!

Пакети тръстикови пръчки

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Пакети тръстикови пръчки

Снопът тръстикови пръчици е аксесоар за ароматизаторите за интериор, който разпръсква аромата и работи на принципа на дифузията. Порестата структура на тръстиката осигурява оптимална степен на освобождаване на вътрешния аромат. Стъкленият дифузер ароматизира дома ви и се превръща в красива и уникална декорация. Друг вариант за ароматизатор за интериор е спреят, който се разпръсква в помещенията при нужда.

Как се използват тръстиковите пръчици

Поставете снопчето с тръстикови пръчици в ароматната течност и контролирайте силата на аромата като добавяте или отнемате различен брой пръчици. За по-дълготраен аромат поддържайте нивото на течността на маркировката. Можете също така да увеличите дълготрайността на ароматизатора за интериор като го поставите на подходящо място - далеч от течение и източници на топлина.

Открийте красотата на ароматизаторите за интериор

Подарете си дифузера Stile Autumn - продукт на луксозната и иновативна италианска марка Culti. Той ще пренесе атмосферата на есенна гора в дома или офиса ви с типичния си аромат на есенни паднали листа и влажен въздух. Или опитайте домашния дифузер Culti Stile Aria, вдъхновен от лятото на остров Капри. Превърнете апартамента си в оазис на комфорт и лукс с прекрасните аромати на ароматизаторите за интериор.

Доставка:
Сертификати: