Paco Rabanne Olympéa Aqua Eau de Toilette за жени

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Paco Rabanne Olympéa Aqua е искрящ дамски аромат от 2016 г. Цитрусовите и водните нотки ще ви зареждат с енергия всяка сутрин и ще ви носят усещане за наслада. Докосването на редки дървесни акорди, кехлибар и ванилия ще ви направят специални. Ароматът е подходящ за ежедневно носене през пролетта и лятото. Обвийте се в съблазнителнителен воал и бъдете богиня с парфюм Olympéa Aqua EDT!

Изобилие от цитусови и водни акорди

Парфюм Paco Rabanne Olympéa Aqua се отваря с енергията на цитрусови плодове, по-специално портокал, грейпфрут, петитгрейн и бергамот от слънчева Калабрия. Всичко това е комбинирано от освежаващи водни нотки, които гарантират наслада в горещите летни дни. В сърцето на Olympéa Aqua ще откриете праскова, жасмин, роза, портокалов цвят и джинджифил. Основата е съставена от сандалово, кашмирено дърво, ванилия, бензоин, истинска амбра и сол.

Ароматът на една истинска дама..

"Секси аромат и много приятен. Наистина е нужно само малко и дори жените го забележат", казва Симона за дамски парфюм Paco Rabanne Olympéa Aqua. Милена добавя: "За мен това е сочен джинджифил, потопен във ванилия, допълнен с кашмирено дърво. Чувствам солта върху кожата ми. Ароматът подхожда на жена в лятна рокля. " Петър споменава: *"Така трябва да ухае една жена. Пикантен сладък лукс, който ще ви опияни.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Деница Милева, Благоевград
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Прекрасен, ефирен, секси парфюм - идеален за лятото

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest