Меню
Кошница 0
Вашата кошница е празна :(

Paco Rabanne Lady Million Absolutely Gold Парфюм за жени 80 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 28043 Не е наличен Следете наличност на продукт
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
130,40лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Lady Million Absolutely Gold е ново, подобрено издание на парфюма Lady Million от 2012 година. Ароматната върхова нотка на малини, добавя елегантен щрих към този смел, но женствен аромат. В сърцето се преплитат романтични нотки на жасмин и портокалов цвят, разстлани върху богат, разкошен шлейф от кашмирово дърво и нероли, които придават чувствена топлина на този сладък, дървесен аромат. Невероятният и пищен парфюм Paco Rabanne Lady Million Absolutely Gold ще съблазни сетивата Ви.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: