Меню
Кошница 0
Вашата кошница е празна :(

Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

категория: Eau de Toilette
Код на продукта: 73878 Налични над 10 бр
108,90 лв Спестявате 10,90 лв (10%)
98,00лв
Срок на доставка:
около 5 работни дни
Други варианти за Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette

Отстъпка 16 %  16 %
Налични над 10 бр
101,70 лв 85,80лв
Подаръчни комплекти Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette купете изгодно в 1 подаръчен комплект

=EDT 100 ml + EDT 10 ml

Отстъпка 11 %  11 %
Налични над 10 бр
130,80 лв 116,00лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
133,00лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Парфюм Paco Rabanne Invictus Intense е дървесен аромат от серията Invictus. Базата е изработена от кехлибар, който придава мекота и горчива топлина на аромата. Той също така се смесва с тонове от портокалови цветчета и черен пипер. Ароматът на Paco Rabanne Invictus Intense е създаден за самоуверени мъже.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: