Душ гел подарък при всяка покупка от Hugo Boss!

OPI Nail Lacquer Лакове за нокти за жени

Описание

Козметика OPI предлага качествени продукти за маникюр и педикюр, които са подходящи за употреба както в професионални салони, така и в домашни условия. Основана в Лос Анджелис от Джордж Шефър, марката първоначално се занимава със стоматологични материали. Материалите, използвани в стоматологията и в грижата за ноктите, са много сходни и така марка OPI представя на света първата висококачествена акрилна система за изграждане на маникюр. Първият продукт за грижа за ноктите в началото се продава само за професионалните салони, но по-късно предлагат продукти и за употреба в домашни условия.

Перфектна грижа за ноктите

Днес марка OPI се продава в повече от 100 държави и произвежда повече от 50 милиона продукта годишно, които не се тестват върху животни. Асортиментът ѝ включва не само лакове за нокти и подхранващи масла за нокти, но и кремове за ръце.

Огромен избор от цветове

Лакове за нокти OPI се отличават с дълготрайност и огромен избор от цветове - предлагат се повече от 200 нюанса, както и лимитирани серии. Марка OPI е предпочитана и от знаменитости като Серена Уилямс, Кейти Пери и сестрите Кардашиян.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: