-25% отстъпка на Revolution Beauty

Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Нокторезачки и ножички

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Нокторезачки и ножички

Ръцете и краката са визитната картичка на грижите за красота, които всеки човек полага. Основата на всеки маникюр и педикюр е формата на ноктите. За да поддържате ръцете си в изряден вид със сигурност се нуждаете от хубава нокторезачка. Оформете перфектно поддържаните си нокти с тези удобните и практични нокторезачки от нашия онлайн магазин! С тях изтърканите и грапави краища на ноктите ви ще останат в миналото.

Как да използвате нокторезачка

Подрязвайте ноктите на ръцете и особено на краката си след къпане, когато те са по-меки и гъвкави. Щракнете няколко пъти с нокторезачката, за да избегнете разцепване на нокътя и да следвате овалната форма на нокътя. Изберете от нашата гама модерни нокторезачки - удобен инструмент за дългосрочно ползване, който винаги ще гарантира прецизно и чисто подрязване на ноктите за цялото семейство. Забравете за нацепените и неравно изрязани нокти, които ви пречат и дразнят. Качествените нокторезачки осигуряват лесно и прилежно оформяне на ноктите, равномерно изрязани и с гладки краища.

Водеща марка нокторезачки Sally Hansen

Изключително продаван продукт е нокторезачка Sally Hansen Clip-n-catch Nail Clipper, която ще ви осигури прецизно изрязани нокти за нула време. Предлага се и нокторезачката Sally Hansen Clean Up Classic, с която лесно ще оформите и подрежете ноктите на ръцете. Марката Sally Hansen е американска легенда, която сега се фокусира основно върху лакове за нокти (предлага над 300 нюанса), грижа за ноктите, автобронзанти, епилация и инструменти за красота. Вижте какво предлага тази марка освен усъвършенствани нокторезачки. В нашия огромен асортимент можете да откриете нокторезачки с различна форма и размери, от които всеки да си избере.

Доставка:
Сертификати: